Portfólió, business portré

Egy portrésorozat, egy bemutatkozó album, vagy egy portfolio, ami nem szól másról, mint Rólad!

Képek Neked vagy szeretteidnek, saját sikereidért vagy ajándékba!
Megvalósítjuk elképzeléseidet, legyen az portréfotózás kültéren vagy stúdióban, glamour, boudoir vagy akár aktfotózás, megkeressük és megmutatjuk a benned rejlő szépséget, mely szerintünk kortalan.
Mielőtt a konkrét fotózás megtörténne, nagyon sokat készülünk rá. Beszélgetünk előtte, közben és még sokszor utána is, mert legyen csak egy portré a fotózás célja, fotós és modell között akkor is komoly bizalomnak kell kialakulnia. Ez kiemelkedően igaz a művészi boudoir, glamour vagy aktfotózást megelőzőleg!

Az első beszélgetéskor derül ki, hogy közülünk ki az a fotós, akire a modellnek szüksége van. A személyes találkozó az a helyzet, ami ráerősít vagy rácáfol a modellben kialakult elképzelésekre.

Ha úgy gondoljuk, hogy tudunk együtt szépet alkotni, akkor megbeszéljük az elképzeléseket és megtervezzük a fotózás részleteit. A stílusokat, a ruhákat és kiegészítőket, a helyszíneket és nem utolsó sorban az időpontot.

A fotózás menete: Minden alkalommal a fotózást is egy kis bevezető beszélgetéssel indítjuk, ahol ha esetleg módosult az elképzelés, kialakítjuk a nap menetét az igényeknek megfelelően. Legtöbb esetben, ha sminkes és fodrász is csatlakozik a csapathoz, akkor ez a laza beszélgetés velük közösen zajlik.

A fotózás maga nem a fotók mennyiségében van mérve, hanem a rászánt időben. Természetesen itt is, mint minden más dologban, minél több időt töltünk el a képek elkészítésével, annál többféle elképzelés megvalósítására és kidolgozására nyílik lehetőség.

Minden esetben a modell szépségét és érzéseit kell visszaadnia a fotónak. Ezért az elkészült képeket helyben át is válogatjuk és minden esetben legalább egy képet azonnal közösen kidogozunk, hogy úgy távozhasson a modell, hogy sokkal szebbnek és tökéletesebbnek láthassa és érezhesse magát.

A folyamat végén az összes elkészült fotó egy pendrive-on átadásra kerül és biztonsági mentésként a képanyagot teljes diszkréció mellett archiváljuk. A kiválasztott képeken kívül minden kép törlésre kerül. Ennek tényét a szerződésben is rögzítjük.

Minél több időt töltünk el a fotózással, annál több beállítást és helyszínt tudunk megörökíteni. Egy általános fotózásra érdemes hozzávetőleges 3-4 órát szánni. A fotózáskor néha előfordul, hogy több időt szánunk a képek elkészítésére ahhoz képest, mint amit a modellel az elején megbeszéltünk. Ez a plusz idő nem kerül felszámításra és mindig egyeztetjük!

A szépség kortalan. 

Mindannyiunkban él egy kép arról, hogy milyen a tökéletes, gyönyörű NŐ. Ezt nagyban az határozza meg, milyen nőket látunk a magazinokban. Ugye ismerős?

Pedig ez nem így van. Hidd el, Te ugyanolyan értékes és szép vagy, mint bármely másik nő a magazinokban vagy az utcán!

Hiába ömlik a sajtóból, hogy a fiatalság, a feszesség a tökéletes, és minden ami ebbe nem illik bele, az nem kell senkinek. Változtassunk ezen az idejét múlt régimódi hozzáálláson! Szeretnénk sokkal több 40-es, 50-es nőt látni a kamerák túloldalán. Nálunk mindig tárt karokra lel majd bárki, aki szeretné kipróbálni saját magát ebben az élethelyzetben is.

Miért kellene az idő múlásával lemondani arról, hogy megéljük a nőiséget és a szépséget?

Profi segítséget adunk. Elkészítjük egyéniségetekhez a legszebb profi sminket és frizurát, stylist kollégánk segítségével válogatjuk ki a legjobb ruháitokat, segítünk a pózok beállításában.

Legyél Te a középpontban, ezen a napon!
Legyen minden tökéletes: a hajad, a sminked, a testtartásod, a stílusod!
Legyen egy fotósorozat Rólad, amire igazán büszke lehetsz!

Ezt az élményt Neked is át kell élni!

Ára:

Mivel minden fotózás más, az igények és a feladatok különbözőek. Az elképzelés rövid leírásával  itt kérhetsz ajánlatot.

Mentés

Mentés