Rendezvény fotózás

Bármely vállalkozás életében elérkezhet az olyan esemény, rendezvény amelyet meg kell örökíteni.

Céges rendezvényen, konferencián, sajtótájékoztatón, koncerten vagy előadáson a rendezvényfotósok munkája a garancia arra, hogy a felejthetetlen hangulat örökre megmaradjon.

Minden rendezvényszervezőnek fontos, hogy a munkája meglegyen örökítve úgy, hogy azt referenciaként is feltudja használni.

Fotóink, mind a szponzorok, mind pedig a résztvevők szemszögéből a rendezvény teljes hangulatát tükröző képek, melyeket büszkén tud felhasználni bármilyen célra.

Fontosnak tartjuk, hogy olyan képeket készítsünk, mely azt láttatja amit Ön a rendezvénnyel meg akart mutatni és el akart érni. Vállaljuk a rendezvény után a képanyag leválogatását és eljuttatását az Ön részére, vagy akár a nyomtatott médiákba, nyomdai minőségben.

A rendezvény helyszínén igény esetén egy mobil műtermet is feltudunk állítani, és egy reklám fal előtt profi portrékat is készítünk.

Rendezvényfotózás szolgáltatásunkra mindig egyedi ajánlatot adunk.
Az ár függ az esemény helyszínétől, időtartamától, az események és a résztvevők számától vagy az egyéb különleges igényektől.

Ára:

Alapárunk  30.000 Ft-tól, ami minimum 2 óra fotózást tartalmaz, megbeszélés szerinti mennyiségű kidolgozott képpel, kiszállási díj nélkül Budapesten. Az ár a helyszíntől a képek mennyiségétől és az igények fügvényéban változik.
(Opcionálisan 2 fotóssal is kérhető, így egyszerre több nézőpont, látásmód érvényesül.)

Mivel mindenkinek más az igénye, az elképzeléseteknek megfelelő ajánlatot itt kérhettek.